Barış İlkokulu
Abdi İpekçi Mahallesi 1555/1 Sokak No 12 Darıca KOCAELİ

VİZYON

Vizyonumuz “Hayatını bütünüyle başarılı, huzurlu ve sağlıklı bireyler olarak sürdürebilecek kapasiteye sahip, kültürlü, bilgi donanımlı, dinamik, insanlar yetiştirmek için ilk temeli atan bir öğretim kurumu olmak istiyoruz”

MİSYON

Misyonumuz “Bizler! Kendini sürekli geliştiren ve yenileyen, akılcı, teknolojiyi her fırsatta kullanabilen, çağdaş, tarihi kimliğini bilen ve geleceğe hazırlanırken bu kimlikten ödün vermeyen kişilikte, Atatürk ilke ve inkılaplarını anlayan, uygulayan bayrağını, toprağını seven sürekli fende, ilimde başarıyı hedefleyen ve bu amacı kendine görev bilen bireyler yetiştirmek için varız”

Okulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır.
Öğretim Şekli :Normal , tam gün

Normal , tam gün

09:00 -- 14:40

Doğalgaz - Kalorifer

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Darıca İlçe merkezine 3 kilometre , Kocaeli il merkezine 40 kilometre olup komşu ilçe Gebzeye 3 kilometredir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Darıca´nın Gebze sınırında istasyonm mevkisinde bulunan okulumuz Eskihisar yolu üzerinde,İstasyon Polis Merkezi´nin arkasındadır. (Aynalı Karakol)

E-Twinning Projesi Çalışmaları bulunmaktadır.