Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz; okul öncesi öğretmenimiz D.Burcu ERDEM eşliğinde magnetler hazırladılar!

Anasınıfı B şubesi öğretmeni Burcu Erdem o gün sınıfa mıknatıs ile gelip çocuklarına mıknatısla neler yapabileceklerini sordu ve onlara mıknatısları dağıttı. Onlara düşünmeleri ve mıknatısı tanımaları için süre verdi. Bazı çocuklar kendi mıknatıslarını arkadaşlarının mıknatısına yaklaştırıp birbirlerini çekmesini izlerken bazı çocuklar mıknatıslarını masanın demir ayaklarına bıraktı. Mıknatıs masanın demir ayağından düşmedi ve çocuklar büyük bir kahkaha attı. Ardından yerlerinden kalkarak sınıfta mıknatısı tutacak yeni yüzeyler aramaya başladılar. O da ne!? Mıknatıs tahta yüzeye tutunmuş! Bu nasıl olabilir? Yüzeyin yanlarına da bakan çocuklar aynı yüzeyin başka kısımlarına mıknatısın tutunmadığını gördü ve tahta yüzeye tutunan mıknatısı kaldırarak altına baktılar, orada bir vidanın olduğunu görüp tekrar büyük bir kahkaha attılar. Yaklaşık 5 dakika boyunca minik sınıfımızda keşfe çıkan çocuklarla kendi magnetlerimizi yapmaya geçtik. Magnetlerimizi hazırlayıp sınıfın dışına çıkarak yeni keşiflerde bulunduk.